Relatii clienti: 004 0243 232 114 sau office@tipografiasa.ro
Welcome visitor you can log in or create an account

MENIURI NUNTA

Rating: 0/5 Email
  • DESCRIERE
  • CUM COMAND
  • TERMENI SI CONDITII
  • PARERILE CLIENTILOR

DESCRIERE PRODUS:

MENIU personalizat integral, confectionat din carton, print digital, color fata/verso.

Disponibil numai insotit cu comanda de PLACE CARD/PLIC BANI!

PRODUSUL PERMITE ADAPTAREA ORICAREI TEME GRAFICE ALEASA DE TINE PENTRU PLACE CARD/PLIC BANI SAU ALTE MATERIALE DE PAPETARIE COMANDATE LA Event Paper Shop.

Optiuni de forme si materiale:
alege din schema de mai sus forma pe care o doresti pentru meniul tau; retine codul de format (M1, M2, M3,… ) si trece-l in comanda ta;
• carton special (cere printarea design-ului ales de tine pe un carton cu textura si culori deosebite) + 1 lei
• funda sau dantela (ataseaza la meniul de nunta o funda sau dantela, pentru un plus de eleganta) + 1 leu

Printarea textului este inclusa in pret!

CUM SA COMANZI:

Comanda minima: 5 meniuri

Pentru comanda trimite un e-mail pe adresa papershop@tipografiasa.ro cu urmatoarele informatii:
- codul modelului (M1, M2 ...)
- textul meniului
- numărul de bucăţi
- adresa de livrare
- persoana de contact (nume, prenume, CNP, nr. telefon)

TOATE PRETURILE DE PE Event Paper Shop INCLUD TVA!

Alegerea produselor si lansarea comenzii

Dati click pe titlul sau pe poza unui produs din lista. Se va deschide pagina de detalii a produsului. Aici sunt afisate toate informatiile necesare, inclusive imagine si pret.

DESCRIEREA PRODUSULUI
Cuprinde informatii legate de dimensiune, forma, tipuri de materiale pentru care poti opta.

OFERTE SPECIALE
Cuprinde lista cu discount-uri si cadouri de care beneficiezi in functie de cantitatea de produse comandata. O vei gasi numai la produsele pentru care avem astfel de oferte.

CUM SA COMANZI
Iti indica numarul minim de produse pentru o comanda valida, in ce conditii poti comanda anumite produse, unde si cum lansezi comanda.

Foarte important! Comanda minima depinde de produs si este trecuta implicit in capitolul CUM SA COMANZI.

Odata cu lansarea comenzii, se presupune ca ati luat la cunostinta si ati acceptat TERMENII SI CONDITIILE in care TIPOGRAFIA S.A., prin Event Paper Shop, magazin virtual pentru produse printabile personalizate, prezente pe platforma online www.tipografiasa.ro, intelege sa isi asume relatia cu cumparatorii sai. Consulta aici TERMENII SI CONDITIILE.

Comanda

Comanda poate fi facuta numai prin e-mail!

Pentru a comanda trimiteti un email la adresa papershop@tipografiasa.ro care sa contina:
• Codul produsului (in subiectul email-ului)
• Numarul de bucati
• Textul dvs., scris in Word, sau codul textului, in cazul in care alegeti unul din textile de pe site-ul nostru, de aici: www.tipografiasa.ro/texte-invitatii - Daca doriti caractere romanesti (diacritice) va rugam sa trimiteti textul scris asa. Nu centrati textul cu spatii, il vom centra noi
• Nu uitati datele pentru personalizare (data evenimentului, nume miri, nume parinti, nume nasi, denumire biserica, denumire restaurant, etc)
In cazul in care comanda dumneavoastra necesita executarea “la urgenta”, va rugam sa specificati acest aspect in comanda. Executarea unei comenzi „la urgenta”, se va realiza in 24 ore, contra unei taxe suplimentare de 30 lei, valoare adaugata la costul total al comenzii
• Numele destinatarului si adresa de expeditie
• Un numar de telefon la care sa puteti fi contactati
• Codul numeric personal al destinatarului, pentru facturare

Confirmarea comenzii

Dupa ce trimiteti mailul de comanda la papershop@tipografiasa.ro, aceasta va fi inregistrata si veti primi, in cel mai scurt timp, un mail in care sunteti anuntat ca va fi procesata comanda (verificati si Spam sau Bulk).

In 24 - 72 ore (depinde de numarul de produse solicitate si de complexitatea personalizarii), in zilele lucratoare, veti primi un nou email cu propunerea grafica, in macheta gata de print, pentru confirmare. Daca macheta corespunde cerintelor, dati reply cu un mail de raspuns continand sintagma “bun de tipar”. Dupa aprobarea machetei de catre dumneavoastra, produsele comandate vor fi tiparite si lucrate, iar responsabilitatea pentru corectitudinea textului va apartine.

In mod normal, comanda va fi realizata si expediata in cel mult 72 ore, in zilele lucratoare, de la confirmarea “bunului de tipar” sau, la urgenta, in 24 ore, contra unei taxe suplimentare de 30 lei, valoare adaugata la costul total al comenzii. In cazul in care comanda dumneavoastra necesita executarea “la urgenta”, va rugam sa specificati acest aspect in comanda.

Din acest moment se mai adauga durata livrarii, care v-a fost prezentata mai sus. Nu suntem raspunzatori pentru eventuale intarzieri ale firmei de curierat.

• Firma noastra va GARANTEAZA termenul de livrare si, in functie de rapiditatea cu care raspundeti la mesaje, timpul de executie si livrare se poate scurta.

Personalizarea

Toate produsele Tipoografia S.A. sunt personalizate. Aceasta inseamna ca puteti tipari, acolo unde sunt spatii destinate pentru texte, orice doriti. De asemenea, puteti solicita schimbarea culorii de fundal, a textelor sau a anumitor elemente grafice. La cerere, in functie de produs, putem adapta modelul propus de noi scotand sau adaugand anumite elemente grafice.

Toate aceste posibilitati nu implica costuri suplimentare, modificarile fiind GRATUITE.

Solicitarea de mostre dintr-un produs

Pentru a avea o imagine cat mai clara asupra calitatii produselor noastre, va rugam sa vizitati si pagina noastra de facebook: Invitatii, Placecard-uri, Meniuri pentru nunta si botez. Aici veti gasi albume cu fotografii de la evenimentele unde produsele noastre au fost folosite de catre client sau diversi parteneri. De asemenea, va recomandam si materialele din blog: www.tipografiasa.ro/blog

In cazul in care doriti totusi mostre, puteti solicita, in urmatoarele conditii:
• Suportarea cheltuielilor de livrare prin curier asa cum este specificat in prezentul document la capitolul Livrare.
• Plata pretului unui model-mostra este de 50 lei/exemplar, pret ce va fi dedus din pretul total al primei comenzi certe lansate catre Event Paper Shop. Prin model-mostra intelegem executarea unui singur produs, personalizat, realizat special pentru client. Acest pret acopera cheltuiala efectiva de productie a machetei grafice si a unui exemplar din produsul finit.

Livrare

• Prin curierat rapid, contra cost (20 lei +/- 5 lei, in functie de distanta si de greutate - livrarea se face prin firma de curierat FAN Courier). Expedierea se va face, de la momentul acordarii ”bun de tipar” pe machete, in maxim 72 ore, in zilele lucratoare si va ajunge la destinatar in urmatoarea zi lucratoare. Daca nu primiti coletul in urmatoarea zi lucratoare de cand v-am instiintat prin email ca s-a livrat coletul, va rugam sa ne anuntati pentru a contacta firma de curierat FAN Courier. (Nu suntem raspunzatori de intarzierile sau prejudiciile cauzate de firma de curierat).

• Ridicarea de la sediul firmei - livrarea se face direct de la biroul nostru de Relatii Clienti, din str. Filaturii, nr. 3, sau de la punctual de lucru din str. Rovine, bloc. 10, parter, ambele din localitatea Slobozia, judetul Ialomita.

• Comenzile cu specificatia „la urgenta” implica plata unei taxe de urgent in valoare de 30 lei. Produsele pleaca de la noi in 24 ore, in zile lucratoare, de la confirmarea ”bun de tipar” pe machete.

Plata

Comanda va fi achitata in sistem ramburs, integral, la livrare.

michmoon

Wednesday, 28 December 2016

cheap pandora number and alphabet charms for sale
pandora number and alphabet jewelry
t you really sell, or ways to use the service or product to improve their everyday life, help them make more money, or to increase their feels.These are generally popular items of interest to the large is going to be people all over the world.Words are extremely powerful, and what that you receive in your own articles could possibly be the difference between setting up a sale, and never making your sale.

As possible see, the a large great lots of benefits to writing and submitting articles.Articles really do not take long to jot down, and you should attempt to publish and submit one or more article monthly to promote your web site, products, or even services.Should you aren't sure ways to write a write-up, look around online to get a free Articles 101 class they'll teach you basic principles - there are lots of such tuition available.The articles for you to write don't have to be intricate - very simple articles can do nicely![b][url=http://www.pandoracharms.cn/]pandora charm bracelets[/url][/b]
[b][url=http://www.pandoracharms.cn/]pandora jewelry[/url][/b]
[b]pandora beads[/b]

Pandora Meditation Charm 790478 - $43.00 : cheap pandora Jewelry, pandoracharms.cn
language:


[url=http://www.pandoracharms.cn/fr/] [img]http://www.pandoracharms.cn/langimg/fricon.gif[/img]Français[/url]
[url=http://www.pandoracharms.cn/it/] [img]http://www.pandoracharms.cn/langimg/iticon.gif[/img]italiano[/url]
[url=http://www.pandoracharms.cn/es/] [img]http://www.pandoracharms.cn/langimg/esicon.gif[/img]Español[/url]
[url=http://www.pandoracharms.cn/pt/] [img]http://www.pandoracharms.cn/langimg/pticon.gif[/img]Português[/url]
[url=http://www.pandoracharms.cn/jp/] [img]http://www.pandoracharms.cn/langimg/jpicon.gif[/img]日本語[/url]
[url=http://www.pandoracharms.cn/ru/] [img]http://www.pandoracharms.cn/langimg/ruicon.gif[/img]russian[/url]

endedelferd

Friday, 23 December 2016

descuento desgaste esquí del spyder
descuento desgaste esquí del spyder
[b][url=http://www.zettchina.com/es/]chaqueta de esquí del spyder a la venta[/url][/b] | [b][url=http://es.zettchina.com/]spyder ski jacket outlet[/url][/b] | [b][url=http://www.zettchina.com/es/]spyder ski jacket outlet[/url][/b]
Gafas Spyder: Spyder Chaqueta Spyder , Outlet, Spyder Chaquetas Outlet Venta
language:
[url=http://de.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/gericon.gif[/img]Deutsch[/url]
[url=http://fr.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/fricon.gif[/img]Français[/url]


[url=http://es.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/esicon.gif[/img]Español[/url]
[url=http://pt.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/pticon.gif[/img]Português[/url]
[url=http://jp.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/jpicon.gif[/img]日本語[/url]
[url=http://ru.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/ruicon.gif[/img]russian[/url]
[url=http://ar.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/aricon.gif[/img]arabic[/url]
[url=http://no.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/noicon.gif[/img]norwegian[/url]
[url=http://sv.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/svicon.gif[/img]swedish[/url]
[url=http://da.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/daicon.gif[/img]danish[/url]
[url=http://nl.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/nlicon.gif[/img]dutch[/url]
[url=http://fi.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/fiicon.gif[/img]finland[/url]
[url=http://ie.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/gaicon.gif[/img]finland[/url]
[url=http://www.zettchina.com] [img]http://es.zettchina.com/langimg/icon.gif[/img]English[/url]

Welcome!
[url=http://es.zettchina.com/index.php?main_page=login]Ingresar[/url]
o [url=http://es.zettchina.com/index.php

alecarmollpasqu

Tuesday, 20 December 2016

[b][url=http://www.uggsmen.top/ie/]siopa ugg[/url][/b]
[b][url=http://www.uggsmen.top/ie/]fir buataisí ugg[/url][/b]
buataisí ugg saorbuataisí uggdíol ugg

MBan ugg Ultimate Imréitigh Gearr Buataisí Asraon Líne


US Dollar
Euro
GB Pound
Canadian Dollar
Australian Dollar
Jappen Yen
Norske Kr
 


MBan Cheap deiridh Buataisí ugg Short 5225 BlackAirde rúitín hip le gnéithe ard - ardteicneolaíochta...€691.92  €120.90Save: 83% off
MBan Cheap deiridh Buataisí ugg Short 5225 ChestnutAirde rúitín hip le gnéithe ard - ardteicneolaíochta...€659.37  €117.18Save: 82% off
MBan Cheap deiridh Buataisí ugg Short 5225 GaineamhAirde rúitín hip le gnéithe ard - ardteicneolaíochta...€596.13  €124.62Save: 79% off
MBan Cheap deiridh Buataisí ugg Short 5225 SeacláidAirde rúitín hip le gnéithe ard - ardteicneolaío

More reviews

Log in or create an account

fb iconLog in with Facebook
United Kingdom gambling bonuses - gbetting.co.uk