Relatii clienti: 004 0243 232 114 sau office@tipografiasa.ro
Welcome visitor you can log in or create an account

INVITAŢII CU HÂRTIE KRAFT

Derivând numele de la cuvântul german pentru hârtie puternică, Kraft-ul este o hârtie făcută din pastă de lemn. Produsul finit poate fi utilizat într-un număr nelimitat de aplicații diferite, variind de la ambalaje alimentare, decoratiuni florale, pungi de hârtie şi... invitaţii pentru nuntă sau botez.

Datorită culorii şi texturii sale, hârtia Kraft, este alegerea ideală pentru cei care doresc să fie creativi şi să se apropie mai mult de natură.

Având aspect şi compoziţie robuste, această hârtie ne-a inspirat în crearea unei colecţii independente, numită INVITAŢII KRAFT.

La propunerile noastre de invitaţii pentru nuntă sau botez, indiferent de formă, am ales să combinăm hârtia Kraft cu hârtii şi cartoane reciclate, cu sfoară de cânepă sau sfoară albă de legătorie. În general, veţi regăsi hârtia Kraft ca bază pentru plicurile sau mapele în care am aşezat cardurile cu mesajele pentru oaspeţi.

Un element inedit, prezent numai în această colecţie, este tivul cusut cu aţă, care dă un aspect plăcut plicurilor.

Credeţi că o astfel de alegere ar ştirbi din eleganţă sau v-ar limita daca aţi dori să abordaţi, totuşi, un stil glamour?! Din fericire avem şi o variantă de Kraft elegant, cu reflexii aurii care poate fi combinat cu un carton alb, texturat, cu aceleaşi reflexii.

Colecţia INVITAŢII KRAFT este alegerea perfectă pentru a anunţa şi a decora evenimentele organizate aproape de natură. Sunt ideale când vine vorba de nunţi sau botezuri rustice, la cort, în grădină, pe ponton, în aer liber, lângă o pădure sau un parc.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

United Kingdom gambling bonuses - gbetting.co.uk