Relatii clienti: 004 0243 232 114 sau office@tipografiasa.ro
Welcome visitor you can log in or create an account

TIPURI DE HÂRTIE PENTRU PAPETĂRIA DE NUNTĂ

Atunci când planificaţi ziua voastră speciala, totul începe cu micile detalii. Primul pas este împărţirea invitaţiilor de nuntă. Mesajul pe care cu siguranţă doriţi să îl transmiteţi este acela că sunteţi încântați și onorați să împărtăşiţi bucuria acestui eveniment special împreună cu familia şi prietenii. Prin urmare, vreţi să aveţi parte de cele mai bune oferte pe care le puteți obține. Există mai multe tipuri de hârtie pentru papetăria de nuntă din care puteți alege, în funcție de temă și ideea care vreţi să o propagaţi despre nunta voastră.

În oferta Event Paper Shop by Tipografia S.A. veţi gasi două propuneri de bază în materie de suport pentru print: CARTON STANDARD şi CARTON SPECIAL. Cartonul standard este un carton dublu cretat, cu o textură simplă, denumită „silk” datorită aspectului asemănător mătăsii. Ca şi grosime, variază în funcţie de produsul pentru care este folosit. Invitaţiile sunt confecţionate din carton dublu cretat de 250 g/mp, iar plicurile pentru bani pe carton de 200 g/mp. 

Tipul de carton special este împărţit în trei mari categorii: Satinate şi lucioase, Veline şi reciclate, Texturate. Fiecare dintre aceste categorii are o mulţime de variante atât ca şi cromatică, dar şi ca textură, consistenţă sau posibilitate de reflexie/absorţie a luminii.

Cartoanele Satinate şi Lucioase le recomandăm în general pentru invitaţiile pretenţioase în stil clasic, elegant sau glamour. Cu ajutorul acestor cartoane, mare parte dintre ele cu o textura asemanatoare satenului, cu reflexe perlate sau aurii, veţi transmite ideea de preţios şi veţi da un aer de distincţie şi nobleţe invitaţiei sau papetăriei personalizate pentru nuntă.

Cartoanele Veline şi Reciclate le recomandăm în general pentru invitaţiile în stil retro, shabby chic sau rustic. Cu ajutorul acestor cartoane, mare parte dintre ele cu un aspect mat şi culori naturale, veţi transmite ideea de relaxare şi veţi da un aer natural invitaţiei sau papetăriei personalizate pentru nuntă. Aceste cartoane sunt recomandarea perfectă pentru combinarea cu hârtia Kraft.

Cartoanele Texturate le recomandăm pentru toate tipurile de invitaţii. Cu ajutorul acestor cartoane veţi imprima un aspect special, cu valenţe senzoriale, invitaţiei sau papetăriei personalizate pentru nuntă. Sunt potrivite pentru punerea în evidenţă şi completarea aspectului general al graficii. Datorită texturilor cu aspect de pânză sunt ideale pentru ilustrări tip desen, acuarelă sau sketch.

Indiferent de alegerea voastră în ceea ce privește suportul de print pentru invitații de nuntă, cu siguranță veți dori ca acestea să constituie un obiect care va dura peste ani ca un suvenir.

Acordați-vă timp pentru a găsi modelul potrivit, așa încât să creați invitația de nuntă perfectă pentru ziua voastră specială.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

United Kingdom gambling bonuses - gbetting.co.uk